banner1

  • Home
  • Beauty behandelingen

Behandelingen

Elke huid heeft reiniging, verzorging en bescherming nodig. Laat u door de schoonheidsspecialist adviseren wat voor uw huid en budget de beste produkten en behandelingen zijn. Hieronder de verschillende behandelingen die Skin & Beauty verzorgt:

Huidverbetering

Vandaag bepaalt u hoe uw huid er morgen uitziet. Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stap verder gaat dieper de huid in. Met huidverbetering zorgt u voor de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag. Hierdoor krijgt u uw huid een nieuwe structuur en komt in optimale conditie.

Lees meer over huidverbetering

Huidveroudering

Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. REVIDERM Skintelligence biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren. Het REVIDERM systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen door het huideigen afweerssysteem te activeren.

Lees meer over huidveroudering

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor een huid met specifieke problemen. Het is een mechanische superpeeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. 

Lees meer over microdermabrasie

Gezichtsverzorging voor mannen

Ook voor heren is huidverzorging van groot belang! De speciale herengezichtsbehandeling bestaat uit een intensieve reiniging, massage, masker en nabehandeling. 

Lees meer over gezichtsverzorging voor mannen

Kennismakingsactie

Met de speciale kennismakingsactie breng ik u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling is 69,00 maar nu voor € 39,95.

Lees meer over onze actie SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance