banner1

Huidveroudering - anti-aging

Eerder dan u lief is ziet u de tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. REVIDERM Skintelligence biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren.

Wat doet REVIDERM?
Het REVIDERM-systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De huidverbeterende producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen door het huideigen afweerssysteem te activeren.

Direct resultaat met Microdermabrasie!
De werkstoffen combineren op unieke wijze wetenschap en natuurkrachten. Huidspecifieke werkstoffen, huidactieve vitaminen, enzymen, OPC en fruitzuren zijn de garantie voor de grote werkzaamheid van de REVIDERM producten. Uw merkt al na één behandeling een duidelijk verschil. De salonproducten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met Microdermabrasie en voeden de huid optimaal. Microdermabrasie is de modernste vorm van peeling. Een hoogwaardige anti-aging huidverbeteringslijn
De huidverbeteringslijn van REVIDERM bestaat uit een zeer volledige aanbod van anti-aging verzorginsproducten voor gezicht én lichaam. De diverse huidverjongingsproducten hebben een verstevigende werking op de huid, hydrateren de huid van binnenuit, zijn parabenenvrij en gaan de strijd aan met verschillende ouderdomskenmerken, zoals rimpels en pigmentvlekken.

Huidverjonging binnen handbereik
Huidveroudering is helaas een onontkoombaar proces en wordt veroorzaakt door meerdere factoren:

  • Stress 
  • Weinig slaap
  • Veel zon
  • Slechte voeding
  • Roken

Gelukkig kunnen we het verouderingsproces  wel vertragen met diverse anti-aging behandelingen en de hoogwaardige, exclusieve Skintelligence huidverbeterende producten van REVIDERM.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Gezichtsbehandelingen
Specialisaties
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance