banner1

Huidverzorging

Dagelijkse huidverzorging - Voor een stralende huid!

Tussen uw 25ste en 30ste levensjaar begint de huidveroudering! Tot die leeftijd is de celdeling het actiefst en is onze huid op zijn mooist. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. De huid loopt hierdoor veel schade op.

U ziet de eerste tekenen van huidveroudering vaak rondom de ogen. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verliest haar stevigheid. Zo worden droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en contourverlies zichtbaar. Het is van belang op tijd met huidverzorging te beginnen, want het wordt steeds lastiger om de inhaalslag alsnog te maken.

Huidverzorging is naast een goede dag-, nacht- en oogcrème, ook met regelmaat een behandeling bij de schoonheidsspecialist! U kunt op afspraak langs komen voor een vrijblijvend huidadvies.

Huidverzorgende behandelingen bij Skin & Beauty: 

  • Basis behandeling (60 min.)
  • Complete behandeling (75 min.)
  • Luxe behandeling (75 min.)
  • Heren behandeling (60 min.)

 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Gezichtsbehandelingen
Specialisaties
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance