banner1

Mesotherapie

No-needle Mesotherapie
Mesotherapie heeft een transdermaal effekt, het zorgt voor een stimulans van de huidstofwisseling, waardoor de bloedcirculatie op gang komt. Mesotherapie is in combinatie met Microdermabrasie bij uitstek de anti-aging behandeling.

Wat is Mesotherapie?
Op basis van sonische golven wordt via een licht verwarmde kop, werkstoffen in de middelste huidlaag(mesoderm) ingebracht. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur: een lichaamseigen stof die zorgt voor vochtbinding en soepelheid.

De techniek is oorspronkelijk ontwikkeld door de Franse arts Michel Pistor. In vijftiger jaren deed Pistor onderzoek naar Mesotherapie voor het bestrijden van pijn en het behandelen van sportblessures. Afgelopen jaren zetten steeds meer artsen, huidtherapeuten en ook schoonheidsspecialisten deze techniek in.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Gezichtsbehandelingen
Specialisaties
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

 

 SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance