banner1

Microdermabrasie

 

REVIDERM Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling.

Microdermabrasie is de meest natuurlijke en minst ingrijpende methode waarbij door gebruik van peelings uw huid structureel verbeterd wordt. Ik werk met de modernste apparatuur en cosmeceuticals van REVIDERM. De behandeling is pijnloos en duurzaam. 

Waarom Microdermabrasie?
Met het verstrijken van de jaren treden in de huid verouderingsverschijnselen op zoals:

  • dofheid en/of matheid met rimpeltjes
  • verlies van elasticiteit door rimpels
  • (grauwheid en) verlies van vitaliteit

Deze verschijnselen kunnen al op jeugdige leeftijd beginnen. Vaak ten gevolge van een ongezonde levenstijl (stress, roken, alcohol, slechte voeding e.d.) en milieu-invloeden. Door toepassing van Microdermabrasie worden de verschijnselen in korte tijd bestreden. 

Wat is Microdermabrasie?
Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor een huid met specifieke problemen. Het is een mechanische superpeeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. 

Hoe verloopt een behandeling?
Allereerst analyseert de schoonheidsspecialist de huid van de cliënt, ze heeft hiervoor een specifieke opleiding gevolgd. Met behulp van een handstuk en diamantkop worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid “gepolijst”. 

Voor een frisse, stralende en vitale huid!
Na een Microdermabrasie behandeling en kuur ziet u sterk verbetering aan uw huid. Tevens is er een flinke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpels

 

  Afspraak maken?

    Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

   

Huidproblemen
Gezichtsbehandelingen
Specialisaties
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

 SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance