banner3

Impressie Beautysalon Anke Skin & Beauty

Welkom op de website van Anke Skin&Beauty. Op deze site vindt u een overzicht van alle behandelingen waarvan u bij Skin&Beauty kunt genieten.

Ik ben gespecialiseerd in verbetering van alle huidtypen. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij de ANBOS. Na een 2-jarige particuliere deeltijd opleiding in 1980, heb ik mijzelf verder gespecialiseerd in microdermabrasie, mesotherapie, ultrasoon therapie en definitief ontharen met IPL (Intense Pulsed Light).

 

Bij Schoonheidssalon Anke Skin&Beauty sta ik voor u klaar om uw huid in topconditie te brengen en te behouden. Dit stem ik geheel af op uw huidtype, inclusief huidverzorgingadvies voor thuis met producten van REVIDERM. Het resultaat is een zichtbare huidverbetering en een diep gevoel van welzijn en ontspanning.

In de salon kunt u in een ontspannen sfeer genieten van heerlijke wellness behandelingen afgestemd op uw behoeften en wensen. Zowel dames als heren kunnen bij mij terecht voor huidverzorging en huidverbetering.

Grotere kaart weergeven

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

Laat u verrassen en maak kennis met een stralend mooi eindresultaat. Door deze speciale kennismakingsbehandeling ervaart u de voordelen van deze professionele huidverbeterende behandeling. 

Profiteer van deze kennismakingsactie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 69,- en is nu voor de speciale prijs van € 39,95 voor de gehele gezichtsbehandeling. De kennismakingsbehandeling is een complete huidverbeterende behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Skin & Beauty is verhuisd naar:

Skin & Beauty
Zeelandstraat 44
2408 GJ Alphen aan den Rijn

Telefoon:  06 2911 0948
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Boek ons nu gemakkelijk en snel online via Treatwell

Ook kan je een afspraak maken via onderstaand formulier.

Huidproblemen
Gezichtsbehandelingen
Specialisaties
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance