Visual beautyplan-01

BeautyPlan

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Alleen reinigen of gezichtscrème is niet toereikend om de conditie van uw huid in balans te houden. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en stel ik een BeautyPlan voor u op. Zo komen we tot de beste resultaten!

Bekijk onze webvideo:

1. Huidanalyse

Iedere huid is anders en reageert daarmee ook anders op behandelingen en producten. De belangrijkste eerste stap is om een zorgvuldige huidanalyse te doen. Vanuit deze analyse wordt onderzocht welke eigenschappen uw huid heeft.

2. Huidadvies

Enkel door een zorgvuldige huidanalyse kan een aansluitend huidavies worden gegeven. De eigenschappen van uw huid bepalen welke behandeling en producten het beste resultaat geven.

3. Behandelplan

Om uw huid te laten wennen aan de intensief werkende ingrediënten wordt er een behandelplan opgesteld. Op deze manier ontstaat er een zorgvuldige opbouw, waardoor de huid gestimuleerd wordt en dit zal zorgen voor het beste eindresultaat.

4. Verzorging

Het gebruik van producten die goed aansluiten op uw huid en de behandeling is van groot belang. Onze professionele producten en cosmeticamerken zijn er ook voor thuisgebruik. Zo borgt u maximaal resultaat.

Kennismakingsbehandeling

kennismakingsactie

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met een stralend mooi eindresultaat!

Profiteer van onze actie
De normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 69,00 nu met voordeel voor   € 39,95 (incl. btw).

Afspraak maken

 SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance