merken

Cosmeticamerken

REVIDERM 
Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid. De pure en zuivere producten van REVIDERM zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Door gebruik van krachtige werkstoffen uit de natuur ontwikkelt REVIDERM effectieve huidverbeterende producten. Met die producten en behandelingen van REVIDERM, bestrijd je de zichtbare tekenen van huidveroudering, vertraging van huidfuncties en avtiveert het herstelmechanisme van de huid.

Direct resultaat met REVIDERM Microdermabrasie!
Bij REVIDERM houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeterende producten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van REVIDERM gebaseerd op Microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling, bij voorkeur in combinatie met ultrasound, zorgt voor een optimaal resultaat. 

 Bestel Reviderm online via onze webshop

 
COSMECOLOGIE
Cosmecologie ontwikkelt huidverzorgende cosmeticaproducten van optimale kwaliteit tegen betaalbare prijs. De huidverzorgende producten is een volledige groene serie bestaande uit 15 produkten met in elk produkt 6 à 7 duurzaam verbouwde, biologische werkzame stoffen. De planten worden geoogst als ze rijp zijn, waardoor ze optimale hoeveelheden vitaminen, mineralen en essentiele oliën bevatten. Voor elk huidtype is er een geschikt product voor thuisverzorging. 
 SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance