Visual huidproblemen

Huidproblemen

Last van een huidprobleem? Anke Werneke weet raad voor onderstaande huidproblemen:

Pigmentvlekken

Als we ouder worden en hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Zonnebaden zonder bescherming is één van de grootste boosdoeners. Indien u last heeft van pigmentvlekken, adviseer ik u altijd een dagcrème met zonnefliter of een extra zonbescherming over uw dagcrème te gebruiken.

Lees meer over pigmentvlekken behandeling

Acné behandeling

Acné kan op verschillende manieren worden behandeld. Wilt u meer informatie over de behandelingen maak dan vrijblijvend een afspraak.

Lees meer over acné behandeling

Couperose

Couperose ontstaat doordat de wanden van haarvaatjes in de huid zwakker worden. De haarvaatjes verwijden waardoor ze zichtbaar worden. Het is een veel voorkomend huidprobleem en is te herkennen aan rode haarvaatjes op wangen, neus en kin. Couperose kan erfelijk zijn.

Lees meer over couperose behandeling

 

 SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance