Visual huidproblemen

Acné

Acné behandeling

Acné kan op verschillende manieren worden behandeld. Wilt u meer informatie over de behandelingen maak dan vrijblijvend een afspraak.

Wat is acné?

Acne is een van meest voorkomende huidziekten en is de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die te maken hebben met puistjes en ontstekingen. Acne Vulgaris (jeugdpuistjes) komt het meeste voor en komt door een overproductie van talg. Deze vorm ziet u vaak op het gezicht, armen, nek, decolleté en rug.
Door de verstopping en uitzetting van de talgkliertjes kan de P-Bacterie hier gaan settelen en irriteren. Zo ontstaat een ontsteking en ziet u rode bobbels en witte kopjes. Acné begint meestal rond de puberteit en ziet u vaker heftiger bij mannen dan bij vrouwen, dit komt doordat het gestimuleerd wordt door mannelijke hormonen.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Gezichtsbehandelingen
Specialisaties
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance