banner3

  • Home
  • Schoonheidsbehandeling Alphen aan de Rijn

Schoonheidsbehandeling

Bent u op zoekt naar een schoonheidsbehandeling met zichtbare resultaten?

Mijn naam is Anke Werneke en gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Alleen reinigen of gezichtscrème is niet toereikend om de conditie van uw huid in balans te houden. Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Om uw huid in topconditie te brengen en te behouden, werk ik volgens het BeautyPlan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen:
1 Huidanalyse
2 Huidadvies
3 Behandelplan
4 Gezichtsverzorging

Om tot de beste resultaten te komen, volgen we de 4 stappen. Na de eerste behandeling ontvangt u het BeautyPlan met daarin uw persoonlijk behandeladvies en thuisverzorgingsplan. 


Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

Laat u verrassen en maak kennis met een stralend mooi eindresultaat. Door deze speciale kennismakingsbehandeling ervaart u de voordelen van deze professionele behandeling. 

Profiteer van deze kennismakingsactie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 69,00 en is nu voor de speciale prijs van € 39,95 voor de gehele gezichtsbehandeling. De kennismakingsbehandeling is een complete huidverbeterende behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.


Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Gezichtsbehandelingen
Specialisaties
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:SkinBeauty logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Alphen aan de Rijn, Kerk en Zanen, Bodegraven, Zwammerdam, Boskoop en Hazerswoude.

Zeelandstraat 44, 2408 GJ Alphen aan de Rijn, telefoon: 06 2911 0948, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance